Konu BERKİN METİN tarafından (29 Eylül 2012 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
Herkese merhabaBir önceki aracımı almadan önce civic si almak istiyordum bazı nedenlerden dolayı alamadım aracı sattım yine si almak için nasiplendim fakat temizini bulamayınca Alman birşeyler bakayım dedim ve golf aldım şuan fazlasıyla memnunum aracımdan iyiki mk3 almışım diyorum
İlk aldığım zamanlar
coilover ve golf vr6 lipi taktık.
Şuan üzerinde
coil spring yaylar
komple 48mmlik düz boru ss magnum replicası son susturucu
k&n hava filtresi
golf 5 şanzumanı
diğer aksesuarlar da fotoğraflar da üzerinde olanlar
ilk fotoğrafımız lipsiz ve leylek
coilover'larımız takılmadan önce
b]lipimiz ve coiloverımız takıldıktan sonra tam dipte basmamıştık takozları üstünde duruyor
![]()
Konu BERKİN METİN tarafından (29 Eylül 2012 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
Aracıma kompe 48mm likk düz boru 60lık my racing egsoz takmıştık sesi çok güzeldi fakat araba istediğim gibi gitmiyordu sıkıştırma hiç yoktu ve oem çıkışlı ss yapalım dedik başından beri vag cı arkadaşlar söylüyordu sıkıştırmayı sever vaglar diye sözlerine uyduğum iyi oldu arabanın gidişini çok değiştirdi hemde polis amcalar bakımından kafamda rahat artık 3500rpm geçmediğim sürece ses yok
Bi süre sonra şanzımanım yağ kaçırmaya başladı,şanzımanı indirdik ustam açtığı zaman içi pek hoş bi durumda değildi,yeni şanzıman aramaya başladık ve az kullanılmış golf 5 şanzımanı buldukbirebir uyum sağladı indirmişken şanzımanı baskıyıda değiştirdik vites atma aralarımda uzadı örneğin eskiden 4.vites 160 gibi keserken şuan 175 180 gibi kesiyor
egsoz,şanzıman ve k&n açık hava filtresi işlemiyle arabanın gidişinde ciddi fark oldu
Yeni şanzımanımız temizlik öncesi
Temizlik sonrası
oem sisli sinyal takımı
Bunlarda pasta ciladan sonraki hali
![]()
hoşgeldin kardeşim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)