Golf Türkiye - Türkiye`nin En Büyük Volkswagen Golf Kulübü
Golf Türkiye - Facebook Golf Türkiye - Twitter Golf Türkiye - YouTube Golf Türkiye - E-Posta
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

  1. #1 Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?
    Laccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    24 Ağustos 2012
    Mesajlar
    64

    GT - Rank
    191

    İsim
    Enes Hakyemez
    Şube
    Bolu
    Araç
    Golf MK 4 Midline
    Motor
    GTI 90 PS
    Plaka
    34 TS 6163
    Kan Grubu
    A RH +
    Bahset
    @Laccc

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    Atiker Taktırmayı Düşünüyorum Yardım....

  2. #2
    sami54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    29 Ağustos 2012
    Mesajlar
    63

    GT - Rank
    234

    İsim
    Sami Başkan
    Şube
    İstanbul - Avrupa
    Araç
    Golf MK 5 Pacific
    Motor
    GTI 102 PS DSG
    Plaka
    54 TK 855
    Kan Grubu
    0 RH +
    Bahset
    @sami54

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    selam ben sana brc tavsiye edebilirim sorun çıkmaz kullananlar memnun motora zararı yok tüpün yanız montajı yapan önemli

  3. #3
    kaan39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    26 Ağustos 2012
    Mesajlar
    53

    GT - Rank
    208

    İsim
    Kaan Bilici
    Araç
    Golf MK 1 Basicline
    Motor
    CL 54 PS
    Plaka
    39 KU 210
    Bahset
    @kaan39

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    arkadaşım bende brc marka kullanıyorum çok ta memnunum gönülrahatlığıyla öneririm hiç bi problemle karşılaşmadım sitede birçok arkadaşımız da lpgli sistem kullanıyo farklı farklı markalar var bencede montajı yapan usta önemli buna çok dikkat et

  4. #4
    Mudonja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    26 Ağustos 2012
    Mesajlar
    62

    GT - Rank
    205

    İsim
    Nizamettin Ciftci
    Şube
    Bayburt
    Araç
    Golf MK 1 Bluemotion
    Motor
    FSI 64 PS
    Plaka
    28 OP 987
    Kan Grubu
    AB RH -
    Bahset
    @Mudonja

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    brc için çok sesli çalışıyor diyorlar ne diyorsunuz arkadaslar varmı boyle bırsey? ben isanbul kartalda mucid otoya yaptırmayı planlıyordum son anda vazgectım arastırmak ıcın

  5. #5
    taneraktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    29 Ağustos 2012
    Mesajlar
    46

    GT - Rank
    230

    İsim
    Taner Aktaş
    Şube
    Samsun
    Araç
    Golf MK 5 Midline
    Motor
    GTI 102 PS Otmtk.
    Plaka
    55 HK 333
    Kan Grubu
    0 RH -
    Bahset
    @taneraktaş

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    Ben brc kullanıyorum 1 haftadır. Brcnin biraz ses yaptığı doğru ama o ses sadece motor kapağı açıkken duyulabiliyor.Kabin içine eskisine nazaran fazladan bir ses gelmiyor bende.

  6. #6
    Yakışıklı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    21 Ağustos 2012
    Mesajlar
    65

    GT - Rank
    174

    İsim
    Fatih Yıldız
    Araç
    Golf MK 7 Highline
    Motor
    TDI 122 PS
    Plaka
    31 AS 2626
    Bahset
    @Yakışıklı

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    Bir enjektör sesi oluyor brc de ama içeri gelmiyor dışarda bir şıkırtı şeklinde ses oluyor.

  7. #7
    sorgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    29 Ağustos 2012
    Mesajlar
    51

    GT - Rank
    237

    İsim
    Şamil Arslan
    Araç
    Golf MK 6 Primeline
    Motor
    GTI 107 PS
    Plaka
    20 YU 622
    Bahset
    @sorgu

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    arkadasın golf4 e kme marka (romano ile ilgilsi var galiba brosurunde romano ve kme yazıyodu) lpg taktırdık.çok sorunsuz sesisz sedasız kullanıyo fiyatı da uygundu.

    Benim araçtada romano var gayet iyi gidiyoruz.

  8. #8
    guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    26 Ağustos 2012
    Mesajlar
    58

    GT - Rank
    216

    İsim
    Güney Hasret
    Araç
    Golf MK 2 Basicline
    Motor
    GL 68 PS
    Plaka
    04 AL 980
    Bahset
    @guney

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    teşekkürler arkadaşlar birkaç tavsiyeye daha ihtiyacım var...

  9. #9
    Hobby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    08 Ekim 2012
    Mesajlar
    13

    GT - Rank
    245

    İsim
    Salim Ak
    Araç
    Golf MK 5 Trendline
    Motor
    TSI 105 PS
    Plaka
    34 MP 284
    Bahset
    @Hobby

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    Arkadaşım bende de prins marka lpg war biraz tuzlu ama sorunsuz bi sistem

  10. #10
    Holoskoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyelik Tarihi
    25 Ağustos 2012
    Mesajlar
    47

    GT - Rank
    96

    İsim
    Burak Sevmiş
    Araç
    Golf MK 1 Bluemotion
    Motor
    FSI 72 PS
    Plaka
    61 BS 614
    Bahset
    @Holoskoo

    Standart Golf IV Tüp Taktırmak İstiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz?

    Brc nin her şeyi iyi ama.İlk çalıştırmada benimki problem yaratıyor.Arızayı bulamıyorlar.Her gittigim yer aracın ateşleme kablosunu farklı bir yerden alıyor.Sorun giderilemiyor.Bakalım nereye kadar.bu neden le brcden memnun degilim.Birisi çıkıp montaj yapan yer önemli demesin.Kaç tane ustaya gösterdik sorun çözülmüyor.prins-zavolli-atiker i tercih edin.taktırmadan çok iyi araştırın.benim gibi başınıza bela almayın.Benim taktırdıgım yer ankara da adı duyulmış bir yer ama problem yaptı.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67