arkadaşlar aracım 1.6 fsi goal 5 sağtaraftan göğüste sanki bir şey metale ve cama vuruyormuş gibi sesler geliyor biraz bozuk yollarda hemen başlıyor deli ediyor beni nedir acaba ne yapmam lazım bilgisi olan varmı teşekkürler.
arkadaşlar aracım 1.6 fsi goal 5 sağtaraftan göğüste sanki bir şey metale ve cama vuruyormuş gibi sesler geliyor biraz bozuk yollarda hemen başlıyor deli ediyor beni nedir acaba ne yapmam lazım bilgisi olan varmı teşekkürler.
sileceklerin altındaki plastik kısmı söküp içerisindeki yaprak dal çör-çöp temizle yani dıştan olabilir en azından bende öyle olmuştu...
o t o b i y o g r a f i :
2006 / GrandePunto Dynamic 1.3-75ps
2004 \ AlfaRomeo 147 Distinctive 120ps
2008 / GrandePunto 1.3-90ps dualogic
2010 \ Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic
2004 / VW Golf 5 Midline 1.6-103ps triptonic
teşekkürler
golf 5 ön göğüs yolcu tarafından gelen sesten kurtulmak istiyorsanız sorun içerde değil motor kaputunun altında daha önce aracın her tarafını incelememe rağmen ne bir gevşek vida nede başka bir şey bulabilmiştim en son motor kaputunu açıp ses yapabilecek parçalara baktığımda çukurlarda metal sürtünmesi sesi gibi gelen olayın cam suyu koyduğumuz yerin önünde kare siyah bir kutu var onun hortumlarını takip edin uzun bir plastik parçaya ulaşıcaksınız o parçayı sabitleyin sesten eser kalmayacak ve keyfinize bakıcaksınız forumda şimdiye kadar bu sorunu çözen olmadığı için 1 günümü bu olayı çözmeye ayırdım ve sorun giderildi herkese kolay gelsin....
Benim aractada bir ses var ama herkez farklı bir sey soyluyor. Ozel servis fsi motorlarda standart bir ses dedi. Baska bir servis avans sesi dedi. Birazcik rampa olsun on taraftan bir hisirti sesi gelio. Bazen duz yilda giderkende hizlaninca yapio. Bunu bilen varsa desin lutfen arkadaslar. 1.6 fsi comfortline otomatik 2004 arabam.
benım aracımda da ılgınc sesler vardı bır cok servıse gıttım halledemedı maslak sanayıde bır ustayla tanıstım o bututn seslerı hallettı
Enteresanilk defa duydum
arkadaşım bu sesi bende yaşadım kaldırıolar altına bakıolar hiç bişey yok sonra motora baktım bisey yok bi zıngırama var sanki ilk okulda cetveli sıranın kenarına koyuk boş olan kısmına dokunup bırakınca gelen ses gibi öleyse çözümünü anlatıcam ama gögüsten gelmiyo
arkadaşlar o ses yakıt hortumundan geliyor olmasın serviste bana öyle demişlerdi.
bendende gelio ole bi ses 0.7 de calisirken bi ugultu gibi az dokuniyim gaza 0.8 olunca ses mes kesilio sadece bosta rolantide calisirken oluo ses dedigim gibi hafif ayagimi gaza degdiriyim gidio birakinca yine gelio cozemedim bi turlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)