Merhaba arkadaşlar Cumartesi günü 2006 Fsi Golf Comfortline aldım.Tabii ki ekspertiz raporunu doğuş otodan aldıktan sonra.En kısa sürede resimlerini de ekleyeceğim.
Merhaba arkadaşlar Cumartesi günü 2006 Fsi Golf Comfortline aldım.Tabii ki ekspertiz raporunu doğuş otodan aldıktan sonra.En kısa sürede resimlerini de ekleyeceğim.
hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan unutma golfçü olmak ayrıcalıktır
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun ....
kazasız belasız sürüşler dilerim
Teşekkürler arkadaşlar.Gerçekten bir ayrıcalık.O kadar araç kullandım ama hiç biri Golfün yerini tutmadı.
güle güle kullanın, allah kaza bela vermesin.
golfçü olmak ayrıcalıktır
hayırlı olsun kardeş kazasız ve belasız kullanmak nasip etsin allah sana ve hepımıze,,,, golf bir efsanedir,ben 14 yasında kaportacı olarak işe başlamıstım 1980 senesinde ,bir müşterimizin golf ü vardı ozamanlar,herkes gıpta ile bakardı arabaya,alabiliyomusun bundan,işte araba bu derdi,herkes hiç unutmam,sahibide almancıydı,bir kasılırdı sorma o zamanlar,golf efsaneydi yani ve sene2009 golf efsanesi devam ediyor gerçekten,ölmüyor sadece şekıl degiştiriyor,,acaba başka bir markanın aracı varmı böyle efsane olan ve 30 seneden fazla o isimle anılıp üretilen,,ben bilmiyorum şahsen
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
o zaman yine yeniden Golf ailemize hoşgeldiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)