üstadlar 2011 model dsg comfortline klimasız golf 26.000 km de arabanın herhangi sorunu yok kaç liradır sizce bir tanıdıkta varda ondan satın alıcam inşallah ederi nedir aracın?
üstadlar 2011 model dsg comfortline klimasız golf 26.000 km de arabanın herhangi sorunu yok kaç liradır sizce bir tanıdıkta varda ondan satın alıcam inşallah ederi nedir aracın?
Klimanız araçlar uzak Doğu ülkelere gönderiliyor diye biliyorum Maslak doğuş oto ya araç bakmaya gittik öyle dolaşirken siyah bitane golf 6 gördüm hoşumada gıttı fiyatı na baktım 38 bin hemen alalım dedim Kapora vermeye gıttım araç kılimasız dediler ve fiyatının bu sebep ten ucuz oluğunu öğrendim.
Kılimasız araç sıkıntı bence fiyat konusun da da 30 bin eder herhalde
Keyifli forumlar
Klimasız Golf 6 'lar artan talebi karşılamak için İskandinav ülkeleri (Norveç,Finlandiya,Danimarka,İsveç,İzlanda) gibi ülkelere ayrılan kotadan ülkemize gelen araçlardır.Bu araçları almak isteyenlere " KLİMASIZ " olarak alındığına dair açıklama ve belge eşliğinde teslimatları yapılmıştır.Bu ülkelerde iklim şartları gereği yılın bir çok ayı soğuk iklim hakim olduğundan araçların bir çoğunda klima yoktur.Klimasız araç almak tamamen sizin tercihiniz şimdiden hayırlı olsun.
Bi-Xenon + 17" Dijon...
Klimasız araç mı kaldı? Ben olsam almazdım, taktırmak isterseniz 10 bin tl gibi bir rakamdan bahsediliyordu.Trend olsun klimalı olsun
Küçük insanların gölgesi büyük ise ,orada güneş batıyor demektir !
40 a filan düşünüyodum ben almayı ama hm alınmaz yani 45 e trendline var 30 binde manuel 2012 model temiz araç oda tanıdık galeride onumu alsam ki klimasız dsg filan ya birde dolu model biraz) 48 e almış aracı 8 bin altına aldım dedi klimalılardan .
Sonrada klıma taktırma ıstenırse buyuk meblağalar cıkarıyolar gereksız bencede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)