Arkadaşlar,
Bunu alsak ender elektronik bize yardımcı olabilir mi?
Exact Fit Volkswagen MK7 Golf 16W Fiber Optic LED Daytime Running Lights DRL Kit | eBay
Arkadaşlar,
Bunu alsak ender elektronik bize yardımcı olabilir mi?
Exact Fit Volkswagen MK7 Golf 16W Fiber Optic LED Daytime Running Lights DRL Kit | eBay
Aynı ilanı ben de görmüştüm ama canlı olarak çok güzel duracağını düşünmüyorum.
E-golf'ün LED DRL'i ve tamponu biraz farklı olduğu için ayrı bir hava katmış ama bizim Golf'lerde sırıtabilir.
Golf 7 - 1.2 TSI DSG Comfortline (2013) Pasifik Mavi
Sürüş Konfor Paketi, Işık Görüş Paketi, 17" Dijon jantlar (Yaz), 16" Seat Leon Enea jantlar (Kış), Kum Beji Alcantara Döşeme
Güzel gözüküyor ama mevcut bi-xenon veya uled gündüz farlarıyla senkronu nasıl olur acaba?
[gorki] is here!
~06 GY 707 ~
VW GOLF MK7 1.4 TSI HIGHLINE DSG (Cam Tavan + Led Stop + Katlanır Aynalar)
Bir de bu var. Bunun siparişi verdim. Hem bence güzel duruyor hem de faydalı
Volkswagen VW Golf 7 MK7 VII 2013 2014 Side Mirror Rain Snow Shield Guard | eBay
ben bir tane daha değişik sipariş ettim bakalım gelsin bir ayrıntılı foto paylaşırım
2014 golf mk7 1.6tdi highline kurşun gri sunroof U led bi-xenon, ergo active, geri görüş, keyless enter, pre crash basic ,renkli premium ekran, 30mm yay 17'' dijon ve 18'' santiago h&r spacer ecufast(138bg)
MK7 ACT DSG Highline Beyaz
U led, Led Stop, Sunroof, ErgoActive Koltuk, Geri Görüş Kamerası, 18 Durban+Adaptif Şasi, Katlanır Yan Aynalar, Discover Media, Renkli Ekranlı Yol Bilgisayarı
2014 VW Golf 7 MK7 LED DRL Daytime Running Light Double Light | eBay
ben bunu sipariş ettim
2014 golf mk7 1.6tdi highline kurşun gri sunroof U led bi-xenon, ergo active, geri görüş, keyless enter, pre crash basic ,renkli premium ekran, 30mm yay 17'' dijon ve 18'' santiago h&r spacer ecufast(138bg)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)