Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinin hazırlamış olduğu Mobil Kaza Tespit Tutanağı Google Playde indirime sunulmuş.
Belki lazım olur diye düşündüm.
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinin hazırlamış olduğu Mobil Kaza Tespit Tutanağı Google Playde indirime sunulmuş.
Belki lazım olur diye düşündüm.
Golf VII Derin Siyah 1.6 TDI Highline DSG
Car DVR Camera(GT680W)
Difüzör
Çift çıkış egzoz
Spoiler
Ben de indirdim bu uygulamayı. İnşallah ihtiyaç olmaz, olsa da basılı tutanağı tercih ederim herhalde ama yine de tedbir amaçlı yüklemekte fayda var.![]()
Golf 7 - 1.2 TSI DSG Comfortline (2013) Pasifik Mavi
Sürüş Konfor Paketi, Işık Görüş Paketi, 17" Dijon jantlar (Yaz), 16" Seat Leon Enea jantlar (Kış), Kum Beji Alcantara Döşeme
Insallah![]()
Golf VII Derin Siyah 1.6 TDI Highline DSG
Car DVR Camera(GT680W)
Difüzör
Çift çıkış egzoz
Spoiler
Eskiden kazalarda polis geliyordu. Durumlar karışıyordu. Suçu kime verdiği belli olmuyordu, kafasına göre. Ruhsatta kiminki büyükse o haklı olabiliyordu. Tabi genelleme diyemeyiz. Sonra kaza yapanlar kendi tutanağını tutmaya başladı. Bunda da güzel milletimiz çok güzel oyunlar döndürmeyi başardı. Bu alanı anlatmaya sıcak bakmıyorum. Sigorta şirketleri ağlamaya başladı bu uygulama sonrası. Şimdi ise daha beteri olarak gördüğüm bir uygulama geliyor. Tamamen milletimizin güzel aklına 2. uygulamada yaptığınızdan daha kolay sahtekarlık yapabilirsiniz deniyor. Haydi hayırlısı. Fotoğraf çekimi ve karşılıklı yazıyla tutulan tutanak tercihimdir android uygulamasına karşı.
Merhaba, ilgili uygulama Sigorta Gözetim Merkezi tarafından hazırlanmış bir uygulamadır incelediğim kadarıyla son derece başarılı ve pratik bir uygulama bana göre tek eksiği kaza yapılan yerin haritasıyla ilgili kısımdır, program telefonun konum bilgilerini kullanarak kaza yerini tespit edebiliyor fakat kaza yeri ile ilgili özel durum ve işaretleri (örneğin trafik lambalarını, yolun tek yön olup olmadığını vs..) belirtmemize imkan vermiyor. Hiçbir arkadaşımıza inşallah lazım olmaz ama eğer akıllı telefonlardan birine sahipseniz kesinlikle el ile form doldurmaktan ve çizim yapmaktan çok daha pratik.
Tablet'e maalesef indirilemiyor :/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)