Arkadaşlar 21.08.2014 den beri kullanıyorum arabayi. Araba dijital olduğu için normal olarakhiç yağına suyuna bakmadım uyarı verdiği için. Az önce disardaydim Lamba yandı silecek suyu istiyor. Nerden koyuyoruz ve nerden alim ne alim?
Arkadaşlar 21.08.2014 den beri kullanıyorum arabayi. Araba dijital olduğu için normal olarakhiç yağına suyuna bakmadım uyarı verdiği için. Az önce disardaydim Lamba yandı silecek suyu istiyor. Nerden koyuyoruz ve nerden alim ne alim?
Marketten en ucuzundanKaputu açınca sağdaki mavi kapak.
"Often Copied, Never Equalled"
İstanbul avrupa yakasında tamamını antifriz koymayın tabiki bir ölçek antifriz iki ölçek su yeterli olacaktır
MK7 ACT DSG Highline Beyaz
U led, Led Stop, Sunroof, ErgoActive Koltuk, Geri Görüş Kamerası, 18 Durban+Adaptif Şasi, Katlanır Yan Aynalar, Discover Media, Renkli Ekranlı Yol Bilgisayarı
Böyle bir uyarı varmı, ben hiç karşılaşmadım?
Ben würth alıyorum cam suyunu 10tl litresi, su ile karıştırarak kullanıyorum.
O ucuz olanlarda alkol kokusu var, birde sileceklere 113tl verince çabuk bozulmasın istiyor insan.![]()
Kışın kullanılan antifirizli sular donmaya karşı koruyor ama silecekler açısından çok faydalı değil ve iyi temizlemiyor maalesef. Ben Sonax'ın 25ml konsantre cam suyu katkısından kullandım geçen. Antifirizli cam suyuna ekleyince daha iyi temizliyor.
Konu lcdvscrt tarafından (14 Şubat 2015 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir.
Golf 7 - 1.2 TSI DSG Comfortline (2013) Pasifik Mavi
Sürüş Konfor Paketi, Işık Görüş Paketi, 17" Dijon jantlar (Yaz), 16" Seat Leon Enea jantlar (Kış), Kum Beji Alcantara Döşeme
MK7 ACT DSG Highline Beyaz
U led, Led Stop, Sunroof, ErgoActive Koltuk, Geri Görüş Kamerası, 18 Durban+Adaptif Şasi, Katlanır Yan Aynalar, Discover Media, Renkli Ekranlı Yol Bilgisayarı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)