Aracima Sonradan U LED Almayı düşünüyorum taktiran var mı sonradan?
Golf 7 1.6 Tdi comfortline
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracima Sonradan U LED Almayı düşünüyorum taktiran var mı sonradan?
Golf 7 1.6 Tdi comfortline
Valla ben de aylardir dusunuyorum. Su an Osakadayim. Buraya gondermelerini isteyecektim ama bir kac aya arac muayene randevum var. Ileri oteledim ama taktiran herkes memnun diye biliyorum.
By me
VW is a style of living...
Bazıları sahte olabiliyormuş sıkıntı orda hangisine güveneceğim ide bilmiyorum
Ürünlerin tamamı replika zaten. Orijinal U Led taktırmak isterseniz yanlış bilmiyorsam 5-6 bin TL harcamanız gerekiyor. Ürünü ben uzun süredir kullanıyorum, doğrusunu söylemek gerekirse memnunum ancak ilk gelen xenon kit iyi değildi, onu değiştirip philips taktıktan sonra çok çok daha iyi oldu görüş anlamında. Led'ler zaten 10 numara. Tek sıkıntı araba ledler olunca biraz fazla dikkat çekiyor. Bu arada replika modellerin montajı da çok basit. Herhangi bir oto-elektrikçisi takabiliyor. Kodlamasını da yaptım ben, coming home-leaving home sırasında ULedler otomatik yanıyor ve çok güzel gözüküyorlar.
Golf 7 1.4 TSI 122bg - İstanbul - Beşiktaş
bende yeni taktırdım, gayet güzel.
Bu arada ilgilenen olursa ben hali hazırda aracın üstündeki U-LEd'leri satabilirim. Başka konuya da yazmıştım bu mesajı.
Almak isteyen de sorunsuz olarak çalıştığını gördüğünüz, orijinal philips ampüllü U LED almış olur. Detaylı bilgi için PM atabilirisiniz.
Golf 7 1.4 TSI 122bg - İstanbul - Beşiktaş
Fiyat ne düşünüyorsunuz ?
Yeni taktiran lar nerde ve ne kadar?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)